Kezdőoldal » Otthon » Kert » Valakinek van otthon Nasoplyja?

Valakinek van otthon Nasoplyja?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalataitok vannak róla? Milyen gyors fejlődésű? Ilyenekre lennék kiváncsi. Köszi szépen előre is!

2015. szept. 20. 15:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom hogy bármely más gyümölcs többet ér nála. Nagyon régen ültettem már nem is emlékszem milyen gyorsan nőtt. Első egypár évben még kóstolgattuk mára már a kutyának se kell hisz van zamatos körte alma meg minden más. De kiváló eledel lehet ha az éhhalál fenyeget és semmi más ehető nincs 500 kilóméteres körzetben.
2015. szept. 20. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem van, és szeretem is. Már nem emlékszám rá, hogy mennyi idő alatt fordult termőre, de kb. 15 éves, és 2 méter magas.

[link]

2015. szept. 20. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyjából úgy fejlődik a naspolya, mint más gyümölcsök, pl. a birs. Viszont már a második évben szokott rajta lenni pár szem.

Vannak semmire sem való fajták, mint pl. a Holland óriás, meg vannak jók, pl. Szentesi.

Szeretem, mert olyankor érik, mikor más már nincs, csak alma, esetleg nagyon késői körte, elrakott szőlő.

2015. szept. 21. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!