Kezdőoldal » Otthon » Kert » Fűnyíró motor pukkan nagy baj?

Molyolo kérdése:

Fűnyíró motor pukkan nagy baj?

Figyelt kérdés

Fűnyíró motor már másodjára pukkan induláskor.

És néha kicsi csörömpölő hang is hallatszik.

Honda GCV190-es motorral szerelt McCulloch.

Ez mekkora gond fűnyírási szezon végéig elhúzható a javítás vagy vigyem a szervízbe. Tavasszal vettem 2év garial.

2015. szept. 1. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Feltehetőleg nem komoly gond, a csörömpölő hang lehet pl. üresben a kuplung, amivel nem kell foglalkozni.

De a szervizekben általában nem sokáig tárolják a gépeket, mert nincs helyük, ha egy hétig kibírod valahogy fűnyírás nélkül, akkor vidd vissza egy beállításra.

2015. szept. 2. 07:16
 2/3 anonim ***** válasza:
hát a fűnyírókba nem nagyon szokott lenni kuplung ami csöröghet inkább fellazult csavarok és valamék lemez burkolat de jöhet a motorból is a pukkanáshoz kötve valami komolyabb hiba is lehet. de milyen pukkanás a kipufogón kersztül ott durran vagy maga a motor ?
2015. szept. 2. 10:04
 3/3 A kérdező kommentje:

A kipufogóból jött ki a hang.

Amit tudtam leellenőriztem semmin nem lehetett húzni.

A csörömpölő hang mintha a motorból jönne de ritkán.

Ma reggel beindult második rántásra pukkanás nélkül.

2015. szept. 2. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!