Búvárszivattyún 1-1,25" kimenet van, ráköthetek 0,5"-os csövet, nem ártok a szivattyúnak? 250 wattos CMI szivattyút érdemes megvenni 8500 forintért, vagy nagyobbat vegyek?
Kevés lesz a vízhozam locsoláshoz. Szerintem ez percenként 6-10 liter vizet tudhat, ami elég csekély, még ha szűkítés után nyomást is tud mellé rakni.
Látni kellene, hogy mit írnak a leírásában.
Végül egy 400 Wattosat választottunk. (7500 l/h Maximum mélység: 5 m Maximum magasság: 5 m)
Már csak az a nagy kérdésem, ráköthetek e 0,5"-os csövet?
(avval rendelkezünk bőven, vagy vennem kell 1 colosat?)
Locsolásra csupán annyira kell, hogy ne kelljen kimerni kézzel. Gondolom, arra a 200 literes hordóra elég lesz.
Főként a pince miatt vesszük!
Én voltam a béna, mert búvárszivattyút írtam (általános népi megfogalmazás miatt), miközben szennyvízszivattyúról azaz merülő búvárszivattyúról van szó. Amit megrendeltünk az 5 mm-es vízmélységig képes dolgozni. Épp ezért választottuk ezt.
A kisebb csőről nekem is az volt a gyanúm, hogy nem lenne szabad lefojtani. Tehát akkor veszünk 1 colosat hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!