Kezdőoldal » Otthon » Kert » Normális aki 36 fokban neki...

Normális aki 36 fokban neki áll füvet nyírni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 11:45
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Én is csináltam már ilyet többször is.... szóval nem normális :D
2015. aug. 15. 11:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig is sejtettem de most már biztos vagyok benne hogy nem vagyok normális, azért köszönöm a megerősítést.
2015. aug. 15. 12:00
 3/7 Titusztitusz ***** válasza:
Miért ne lenne normális dolog? Ha egyszer nagy a fű, akkor mit kéne csinálnia az illetőnek? Meg kéne várnia a telet a fűnyírással vagy mi? (Amúgy én meg pl. bringázni imádok nagy hőségekben...Akkor most én se lennék normális?)
2015. aug. 15. 12:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy normális, de hogy szép maradjon nyírás után meg kell locsolni mert jobban szárad.
2015. aug. 15. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
7 naponta nyírjuk a füvet hogy szép legyen, nincs abba semmi sem...
2015. aug. 15. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nálunk nincs mit nyírni :D mert kiégett hála isten.
2015. aug. 15. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ingyen szauna,és napozás,+D vitamin,javul az anyagcsere,tisztul a bőröd,és még nagyon sok lőnye van azon kívűl,hogy a fű lelessz vágva.

Ja ,és az állóképességed is növeli.

ui:utána sör,bor,vagy fröccs?Mert ha nem iszol akkor leszel nem normális.(a vízbe belepisil a béka!!!)

2015. aug. 17. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!