Milyen virágokat ültessek?
én úgy csinálnám, hogy tavasztől őszig legyen virág a kertben, úgyhogy ennek megfelelő virágokat lehetne ültetni.
tehetnél bele pl aranyesőt, japánbirst, nárcisz tulipán játcint hagymákat, krókuszt. ezek mind kora tavasszal virágoznak. aztán én nagyon szeretem a haranglábat, ez elszórja a magjait és évről évre egyre több van. nálunk van még margaréta, tűzliliom, pillangó virág (bár ez minden évben magról kell, de nagyon szeretem.) lehetne bele levendula bokrokat, kisebb cserjéket, törperózsákat, orgonabokrot, nyári orgonát, babarózsát (ez is tavaszi) késő nyárra, őszre például körömvirágot, bár ez is magról nő, de még november elején is képes virágozni, krizantém. nálunk ezek vannak :)
a levendula sajnos nekem még soha nem sikerült magról, lehet, hogy én csinálok valamit rosszul. én palántát szoktam venni, kb. 200 ft-ért, és pár év alatt megnő nagy bokorrá :)
de lehet, hogy te több szerencsével jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!