2/10 A kérdező kommentje:
nem az, azt felismerem, ennek olyan hosszúkás virága van.
2010. márc. 8. 15:34
3/10 anonim válasza:
De nem csak egyfajta tulipán van...rengeteg alfaja van.
Ez tuti,hogy tulipán,mert a levele is arra hajaz,és a virága is.
Illata milyen?
Hagymás növény,ami szintén a tulipán mellett szól.
Szerintem is tulipán és örülj neki,hogy te kaptál virágot :-))
4/10 A kérdező kommentje:
de igazad lehet, nincs illata egyébként!
a hosszú virág pedig nem is hosszú, hanem 3 db egymás mellett
2010. márc. 8. 16:04
5/10 anonim válasza:
Szia! Szerintem is tulipán, mert valamelyik nap ilyet nézegettem egy virágüzletben.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az 5 éves keresztfiamtól kaptam :)
2010. márc. 8. 17:08
8/10 anonim válasza:
köszi, hogy megírtam elsőnek, hogy tulipán és jól le lettem húzva!!! a többieket miért nem pontozod le? így segítsen az ember...
9/10 A kérdező kommentje:
Már bocsi, hogy így rámtámadsz, de nem pontoztam addig senkit, amíg nem voltam biztos benne milyen virág ez a virág.És az első válaszoló ugyan úgy zöld lezet kapott, mint a második.
2010. márc. 10. 07:36
10/10 A kérdező kommentje:
Így vissza nézve mindegyikhez az van írva, hogy szerinted ez a válasz hasznos, tehát alapból ez zöld kézre utal nemde?
2010. márc. 10. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!