Mit lehet csinálni 400 négyzetméternyi területtel?
Ezen az oldalon sokan így írják, és érdekes módon mindenki érti. Egyértelmű, hiszen területről van szó.
Ha ebbe belekötsz, akkor simán belekötnél a m2-be is, hiszen ez sem helyes így, mert ez nem azt jelenti, hogy négyzetméter. Nagy kettessel hülyén is néz ki, csak felső indexben lenne helyes.
Így teljesen értelmetlen a kötekedésed.
"Ezen az oldalon sokan így írják"
Épp ezért kell ezt az idióta és értelmetlen szokást visszaszorítani.
A m2, m^2, nm rendben van, van benne logika, ki így írja, ki úgy. De az nm2-ben semmi logika nincs, legalábbis nekem még nem sikerült találni. Kiolvasni sem lehet (legalábbis a négyzetnanométeren kívül máshogy).
Persze, hogy értem, hogy mit szeretett volna írni. De azért hadd ne az legyen már a cél a saját anyanyelvünk esetében, hogy épp meg lehessen érteni egymást...
Senki másnak nem okozott problémát rajtad kívül, és ez nem az a kategória, hogy "épp meg lehet érteni".
Teljesen egyértelmű.
Magyar szakon végeztem, de hadd ne legyen már egy ilyen kérdezgetős-válaszolgatós oldal a Magyar Tudományos Akadémia szabályai szerint működő hivatalos fórum.
"Azt eddig nem is láttam, hogy nm2 is van."
???
Kizárólag ezt az egyetlen dolgot kifogásoltam. Akkor eddig te miről vitáztál velem?
rég nevettem már ilyet hogy mit le tudtok a semmin veszekedni.
Már bocsi de az hogy a területet rosszul fejezi ki az egy dolog de azért a matek se az erősége. 700-120-80 az általában 500 és nem 400 nm.
Meg ha már azt írja hogy nem akar veteményezni se dolgozni a területtel akkor az ilyen mit akar ??
Építsen rá szállodát és fogadja be bevándorlókat.
Vagy csak simán tegyn bele jó sűrűn akácot mellé méheket és nyomja a mézet aztán meg idővel tüzifának vágja ki
"Tudod te, hogy mekkora egy nanométer?"
Ebből kizárólag arra lehet következtetni, hogy a nm nem tetszik neked.
A szűk értelemben vett veteményezés pl. a répa, paprika, paradicsom. Én már a krumplit kevésbé sorolom ide, a gyümölcsfát meg semmiképpen nem.
A veteményezés nem egyenlő a gazdálkodással, attól még termeszthet növényeket, hogy nem akar minden nap locsolni, meg gazolni.
"Ebből kizárólag arra lehet következtetni, hogy a nm nem tetszik neked."
Lehetne, ha a kérdező írt volna nm-et... De nem tette.
Gyümölcsfák? Alma, körte, barack, szilva nem sok munka és sokmindenre jó a gyümölcs. Befőzni, lekvárnak, alkoholnak, süteménybe, sósan sütve is, akár dekorációnak is vékonyra szelve és kiszárítva. Amit nem ajánlanék az a cseresznye, meggy, ezeket tényleg macerás szedni.
Virágos, lugas automata öntözőrendszerrel?
Patak, ami a tóba fut, szökőkút?
Tűzrakóhely vagy grill?
Egyébként szerintem elég rosszul lehet elosztva a kert, ha 80m2-re van benyomorítva a garázs, a terasz, homokozó és a tó is. Elsősorban azon gondolkodnék, hogy ezeket a dolgokat megfelelőebben helyezzem el a kertben, mellé megfelelően dekoráljak (virágok, fák, bokrok, ösvények), és megoldódna a helyprobléma is.
Ha esetleg raknál fel egy kis rajzot a kert elrendezéséről jobban tudnánk tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!