Kankalin kérdése:
Magból hogyan kell palántát csinálni?
Figyelt kérdés
Paprika, paradicsom, uborka, hagyma, gyöngyhagyma magokkal mit tegyek, hogy legyen belőlük valami?2010. márc. 7. 10:52
1/7 anonim válasza:
lehet nem jól tudom,de leírom!Még sose csináltam csak tervben van egy nagy tejfölös dobozban elülteted a magot locsolgatod és amikor már kinő és úgy kb sztem 10cm-s lesz ki lehet ültetni vagy esetleg nagyobb cserépben vagy lehet nagyobbnak kell lennie h kiültethető legyen! valahogy így!
2/7 anonim válasza:
első vok még annyit h a paradicsomot meg a paprikát tuti valahogy így kell,de én a többit simán kiültettem a kertben mint mag
3/7 anonim válasza:
megint az első vok,az előbb olvastam hogy 2-3 szem mag elég a tejfölös dobozban ablakpárkányban legyen de amugy tényleg tejfölös dobozban kell lennie,remélem segítettem
4/7 A kérdező kommentje:
Ennyi?! Elültetem a magokat és kész?
2010. márc. 7. 11:08
5/7 anonim válasza:
igen ha hazudok más után hazudok!:-Pbele ülteted és locsolgasd de ne hogy kiszáradjon!sok sikert hozzá,remélem sikerül
6/7 anonim válasza:
szia
kezdjük az elején
hagyma,gyöngyhagyma.mehet a szabad földbe amikor el jön az ideje azokat nem kell palántálni.
a többi mind meleg igényes növény ezért belőlük lehet palántát nevelni,ne késlekedj most kell elvégezni az ültetést a kis magvakat ha van rá lehetőség 1 mag 1 tejfölös pohár ,ha nincs akkor 2-3-nál többet semmiképp ne tegyél bele,legyen meleg helyen ,legyen mindig nedves a föld,a föld legyen tápdús .amúgy kis ládákban sűrűn nevelik a palántákat a kertészetekben majd 2 leveles állapotba átültetik nagyobb cserépbe,ezután 6-8 leveles állapotban kerül kiültetésre de ekkor is lehet még csak fólia alá.
vedd figyelembe ,hogy mikor lesz jó idő,májusban talán
addig neked a kis tejfölös poharadban kell tárolnod és utána kiültetni.
7/7 anonim válasza:
11:51 köszi a választ most már én is tudom pontosabban:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!