Mennyire jók az elektromos kapálógépek?
Figyelt kérdés
Egy 1400W osat néztem ki most az Auchanben 20 000-Ft ért!2010. márc. 5. 20:31
1/6 anonim válasza:
Háááát, szerintem keveset ér. Egy benzines fűnyíró (!) is legalább 4kW-os! Ennek meg 1.4kW-tal kellene a földet fellazítania?! Nem sok esélyt adok neki. Szerintem próbálj meg egy hasonlót kikölcsönözni valahonnan vásárlás előtt!
3/6 anonim válasza:
Nekünk robi benzines kapálógépünk van, hát, gondolom, te sem a pesti zsebkendőnyi gyepedet akarod kapálógéppel veteményessé alakítani... A benzines kapálógéppel sem kis munka, helyenként nehezen kap bele a földbe, olyankor viszont megugrik, emberes feladat visszafogni. Szerintem egy ilyen kisteljesítményű elektromos kütyünek első nap égne le a motorja. Jobban jársz, ha kölcsönzőbe mész.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Kb. 200m2 ről lenne szó, eddig minden évben benzinessel kapáltam, de sajnos ellopták...
Most pedig nincsen 80 000 ft om ilyesmire...Akkor tényleg inkább megyek kölcsönzőbe egy benzinesért, mert szart akkor inkább nem veszek...
2010. márc. 6. 11:35
5/6 A kérdező kommentje:
Azért is sajnálom rá azt a pénzt a benzinesre mert jó pár év mire visszahozná...
2010. márc. 6. 11:36
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg vegyél bolhapiacon egy olcsóbb jó állapotú benzineset,jobban jársz vele.El sem tudom képzelni kinek lehetett ilyen hülye ötlete,hogy elektromos kapálógépet tervezzen,és le is gyártatta!:)Igaz ő még soha nem kapált földet az tuti!!:)LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!