Halálosan mérgező virágot miért lehet vásárolni?
MILYEN virágra gondolsz konkrétan? Mert így nem lehet konkrét választ adni.
Mellesleg a virágokat NEM enni szokás, ezért leeht vásárolni mérgezöeket is.
Ha minden mérgezö dísznövényt betiltanának, akkor jóformán nem lehetne semmilyet sem venni.
Nem tudom, hol láttál sisakvirágot, én még nem láttam. (Ettöl függetlenül lehetséges, hogy valhol árulnak)
Viszont van olyan kerti szarkaláb-fajta, ami megtévesztésig hasonlít a kék sisakvirágra, de nem mérgezö.
Amennyiben tényleg sisakvirágról van szó, akkor sincs igazán probléma, mert értelmes ember nem eszi a kerti virágokat, másrészt van még jópár hasonlóan mérgezö disznövény, csak azokról nem tud a többség. Többek közt a ricinusfa is ilyen, mégis mindenhol ültethetö.
Kerdezo: a termeszetben is elofordul egy csomo halalosan mergezo noveny, ami csak ugy, szabadon terem. Igen, az itthoni erdokben, reteken is. Gyongyvirag megvan?
Picit tulhisztized a dolgot. Tessek betartani a kert tulajdonosanak kereset, es nem odaengedni a gyereket. A te kedvedert nem fogja kiirtani.
Így igaz, a gyöngyvirág.
Vagy egy csomó gombafajta.
De akár a fikusz is. Még lehet neked is van otthon.
Ennyi erővel sehova nem mehetnénk, mindenhol van valami, amibe bele lehet halni, ha nem figyelünk.
Nem az a megoldás, hogy nem mész sehova, hanem hogy nyitva tartod a szemed, és ha kis gyereked van, akkor odafigyelsz rá.
Igazatok van, lehet tulhisztizem.
Azért szerintem ezt nem lenne szabad árulni.
több szobanövény is mérgező, csak alig tudja valaki.
csak, hogy tudd: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!