Miért nem áll rendesen a medencénk?
Figyelt kérdés
Vettünk egy 240 cm átmérőjű puhafalú,felfújható peremű medencét. Feltöltöttük vízzel,de nem kerek hanem ovális alakú lett és kb. majdnem összedől. Túl sok lehet benne a víz ? A felfújható perem aljáig töltöttük. Vagy amikor telítődött akkor kellett volna a formáján korrigálni ? Járt így már más is ? Persze így is jó hűsölni benne csak baromi bénán néz ki :D2015. júl. 18. 14:20
11/18 anonim válasza:
Mehetnének a zöldek is..
nem csak kérdezgetni, várni a sült galambot.
12/18 A kérdező kommentje:
Kedves 56%-os Neked pl pont ment a zöld kéz...de amúgy ki foglalkozik ezzel? Ennek az oldalnak az a lényege,hogy kérdezz és válaszolj. Nem az,hogy pontozgass...
2015. júl. 18. 19:47
13/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, Te segítséget kértél, mi mondtunk. Szántunk rád időt. Akkor?! Ha ennyire nemvagy képes.. Akkor ne csodálkozz, ha csak hülyeségeket fognak írni...
Nagy az arc..
14/18 A kérdező kommentje:
Nem az időt sajnálom Tőletek. Csak nem tudom mi az értelme a pontozgatásnak...Nem vagy tőle se több se kevesebb. Ráadásul név nélküli az egész...
2015. júl. 18. 21:41
15/18 anonim válasza:
Na és a lényeg?
Sikerült megcsinálni?
16/18 A kérdező kommentje:
Igen,leengedtük a felét és elegyengetem az alját. Plusz a peremét extra tele fújtuk. Így sem tökéletes kör,de majdnem 😊
2015. júl. 19. 05:38
17/18 likiki72 válasza:
Mondtam,hogy nincs vízszintben!
18/18 anonim válasza:
Nálunk se tökéletes a kör, kicsit tojás szerű.
Ez mennyire gond? Nálatok végül is milyen lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!