Gleditsia magokat hogyan készítsem elő ültetéshez?
Figyelt kérdés
Tudom, h le kell forrázni, de hogyan?
Elég, ha tésztaszűrőbe teszem és nyakon öntöm a forrásban lévő vízzel, vagy benne is kell hagynom valameddig?
Illetve egyesével tegyem le a földbe a magokat, vagy 2-3 dbot egybe? Kerítés lesz belőle, ha sikerül.
2015. júl. 17. 17:36
1/5 anonim válasza:
Elég a leforrázás, nem kell benne áztatni.
2/5 anonim válasza:
Nem most akarod, ugye? Mire kikelne, itt a tél.
3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, nem tudom, mennyi a kelési-csírázási ideje, a magokat most kaptam. Mikor kellene elvetnem és hogyan?
2015. júl. 19. 14:17
4/5 anonim válasza:
Tavasszal, 2cm mélyre.
Ha sok magvan mehet több egy helyre.
De én inkább iskoláznám, mint helyrevetném, bár ez függ a körülményektől is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A vetőmagot még vadászom, gazdaboltban nincs, vaterán 5szem 200Ft, nekem meg ennél sokkal több kellene, s 40eFt kicsit túlzás... A végleges helye elég tré, szóval, ami ott kikel, jobb eséllyel éki túl, mint az odaültetett, ez sajnos tapasztalat...
2016. aug. 26. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!