Msebi06 kérdése:
Mitől ilyen színű a körtefa levele?
Figyelt kérdés
Már tavaly is ez volt, hogy egyes levelek szép sötétzöldek, máshol világosak. Kb 3 hetes a kép, azóta már sárgásak is akadnak. Mit csináljak vele, hogy szép legyen?
2015. júl. 11. 14:18
1/6 anonim válasza:
Nekem vas/magnézium hiány miatt volt ilyen régen, levéltrágya és/vagy mikroelemes NPK műtrágya nem ártana neki ha nem kapott még műtrágyát.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rézre, de mosópermetezéssel kapott már többször is. Akkor kap külön egy csak rezes permetezést is.
2015. júl. 12. 08:11
3/6 anonim válasza:
Ez nem réz hiány az biztos, inkább vas/mg, rendes műtrágya/levéltrágya kellene neki amit gyorsan felvesz és mérsékli a tüneteket!
4/6 A kérdező kommentje:
Rendben kap akkor mindenből. Egy időbe lett ültetve 5 fával, egymástól pár méterre vannak, mégis csak ennek van ilyen baja. Ez fajta függő, vagy valami egyéb oka van?
2015. júl. 13. 09:57
5/6 anonim válasza:
Nálam a gyümölcsösben sem minden fánál lép fel hiány, illetve sokszor más-más fánál más hiánytünetet lehet látni (Volldünger Linz/Wuxal Super összetett levéltárgyával kezelem őket sikeresen), a talaj nem homogén.Nálam pl. egyik fánál homokosabb mélyebben a talaj , 5m-re már jobb minőségű agyagosabb talaj található,sőt lehet szennyezett is a talaj....
6/6 A kérdező kommentje:
Apum mezőgazdász, ő is levéltrágyának a wuxalt használja, minden évben mondja, hogy csodát tesz a növényekkel.
2015. júl. 14. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!