55nm-es kert az körülbelül mekkora?
Úgy tudnám legjobban érzékeltetni, hogy kicsit nagyobb, mint az 54 m2-es, de nem éri el egy 56 m2-es kert méretét.
Vagy mihez képest mekkora?
Ha termelni akarsz benne valamit, akkor nem érdemes nekifogni, olyan kicsi. Esetleg pár tő paradicsom elfér benne, vagy egy fő éves krumpliszükséglete megterem benne, ha nem nagyon szereti az illető a krumplit.
hát valakinek a terasza ekkora :D
Kertnek elég kicsi. 2 autó elfér
Kiülős terasznak bőven tökéletes.
Mekkora a lakásod? Azért ahhoz mérten csak be tudod lőni, nem?
Kerti bútor, asztal székekkel simán elfér, egy grillező/szalonnasütő is, és még egy hintaágy is. Esetleg néhány dézsás növény. Ennél több már szűkösen.
Mondjuk ha ez ilyen konkrétan szerepelt a hirdetésben, akkor azt tudom elképzelni, hogy egymás hegyén-hátán vannak a szomszédok, tehát ha kiülsz a kertbe, nem a saját marhapörköltöd illatát érzed, meg a fakanalad vége átnyúlik a szomszédhoz.
Ez valami fura telekmegosztás eredménye lehet. Vagy nagyon belváros, és nem is kert, hanem udvar, vagy egy osztatlan közös tulajdon lett ilyen előnytelenül megosztva.
Mert még kertvárosi környezetben is szoktak olyan 200-300 nm-es kertek lenni, amire én azt mondom, hogy nagyon kicsi, és túl közel van a szomszéd.
Nekem 900 nm-em van, de ez vidék, és én ezt is kicsinek érzem. A ház, a melléképület, a kerti bútor, a kutyák, 2 diófa, a kis vetemény, és alig maradt helyem. Szeretnék pár gyümölcsfát, de kb 3-at tudok elhelyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!