Mit lehet a fenyo ala ultetni?
Figyelt kérdés
van egy kb50 eves fenyo a kertben.(most koltozunk az uj hazba) felarnyekos es gondolom jo savas a fold a tulevelektol. ti mit ultetnetek ala?
azon is gondolkodtam h kivagatom, eleg rossz helyen van, persze cserebe 2masik fat ultetnek de oda ahol nekem tetszik, es olyat.
2010. febr. 28. 18:50
1/5 anonim válasza:
A fenyő alatt nem díszlik semmi normálisan, mert teljesen a felszínig sűrűn beszövik a gyökerek a talajt. Locsolással még rosszabb. Saját tapasztalat (is).
Én a nagy fenyő alá szoktam kitenni nyárra a bent telelő cserepes növényeket.
2/5 anonim válasza:
A rododendron pont ezt a jó földet szereti!
3/5 anonim válasza:
Semmit! Nálunk még a gaz se nő ki alatta, olyan sötét van ott, a nap soha nem süt be alá és a föld is legalább 10-15cm vastagon csak tömör fenyőtüske.
4/5 anonim válasza:
Nagymamát kerekesszékben, kockás papucsban.
5/5 anonim válasza:
szép dolgokat nemigazán...gombát lehet alatta termeszteni, mást nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!