Milyen fajta kaktusz látható ezen a képen?
Figyelt kérdés
Ezt a képet neten találtam, nekem is ilyen kaktuszom van, csak sokkal hosszúkásabb formájú, ennyi a különbség, azért gondolom egy fajta.
Na és nekem is megjelent rajta egy ilyen szürkés-fekete bojt... Mi ez, virág, vagy csak bimbó,mely virág lesz?
És ha mégis virág, akkor az milyen színű, méretű, stb...?
Szóval miféle kaktusz lehet, hogy keressek utána?
#kaktuszhatározás
2015. jún. 13. 10:56
2/2 anonim válasza:
Valamilyen Echinopsis hibrid, ezek már nem követhetőek nyomon, mert nagyon könnyen átporzódnak, minden komolyabb kaktuszosnak van pár saját előállítású hibridje.
Én a kinézet alapján fehér virágra tippelek, de lehet halvány rózsaszín is. Vagy akár még piros is, de az azért nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!