Megtudná valaki mondani mik ezek?
Figyelt kérdés
A kövirózsáimon már jó ideje ilyen nyúlványok nőnek, azt hittem virág lesz, de nem csinál semmit, csak egyre hosszabb és egyre több van belőle. Mik ezek?
2015. jún. 11. 17:12
1/9 anonim válasza:
Fényhiány. Felnyurgulás. Mondjuk ez varjúháj, nem "a" kövirózsa.
2/9 A kérdező kommentje:
Dehogy varjúháj.
2015. jún. 12. 02:31
4/9 anonim válasza:
Külön kellene ültetni, egy másik ládába vagy cserépbe, rakjál alá kavicsot, kb 1/3-át. Nem szereti a locsolást, fény viszont kell neki.
5/9 anonim válasza:
És a túl tápanyagozott, illetve savanyú talajjal sem bír mit kezdeni egy pozsgásnövény.
6/9 A kérdező kommentje:
1 hónapban kb egyszer locsolom, ablakban van, nyáron erkélyen és kaktuszföldbe ültettem, egyszer sem tápoztam még. :/
2015. jún. 12. 14:10
7/9 A kérdező kommentje:
2015. jún. 12. 14:18
8/9 anonim válasza:
Jó, de déli oldalra kell tenni, nem máshova. Napfény kell neki, nem fény. Egyébként semmi bajuk.
9/9 anonim válasza:
Ezeknek feltehetőleg télen-nyáron szabadban, napos helyen kellene lenni. (Ha tényleg kövirózsák, és nem fényhiány miatt eltorzult Echeveriák.)
Ültesd külön a Haworthiáktól, azokat télre hűvös, de fagymentes, világos helyre kell vinni, a szobahőmérsékletet ők sem szeretik olyankor.
Mitől vizesek az első képeken? Nem spricceled tán őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!