Tudtok olyan szert javasolni, amellyel ha lefújnám a cseresznyefát egyszerre beérne a gyümölcs, és csak le kellene rázni a szürethez?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 23:35
1/2 anonim válasza:
hát nem vagyok benne biztos de a Sweet ilyesmi célra való csak elég drága
2/2 anonim válasza:
Eleve a virágzás nem egyidőben zajlik, nem egy napig tart. Aztán a méhek megporzása sem egyazon napon következik be. Aztán a különböző ágak tápanyag szállító képessége sem azonos. Nem beszélve a fa északi és déli oldala közti különbségről.
Egy olyan csodaszerről beszélsz, amit kifújva az éretthez képest 7-10 nap lemaradásban lévő gyümölcs színben is, és íz/zamat/cukorfok, savak harmóniájában is egy-két nap alatt érje utol az érettet, az érett pedig ne érjen túl.
A naftil aminok a színesedésben esetleg segítenek, de a zamaton sajnos nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!