Milyen virág legyen a balkonládámban?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, aminek sokáig tart a virágzása, áprilistól akár egészen őszig is. Bírja az esőt, a tűző napot.2010. febr. 27. 12:17
1/6 anonim válasza:
Petúnia és este fantasztikus illata van
2/6 anonim válasza:
Több félét ültess, így mindíg fog virágozni valamelyik.
Nekem a kedvencem az estike, nyitott ablaknál alszunk, és valami eszméletlen jó megnyugtató illata van.
Tudok küldeni magot, ha gondolod.
3/6 A kérdező kommentje:
Én eddig ilyenekre gondoltam:
Petúnia vagy muskátli biztos, hogy lesz.
Plusz ezek közül gondoltam egy-kettőt:
portulácska (kukacvirág)
napvirág
bársonyvirág
árvácska
pistike
estike
Csak nem tudom, hogy melyik virág egyeztethető össze a petúnia víz és fényigényeivel.
Szerintetek?
/ Köszi, nem kell küldeni magot, majd úgy is megyek egy mag és virágvevő "körútra" :) De rendes tőled :) /
2010. febr. 27. 12:51
4/6 anonim válasza:
nekem küldhetsz magot, imádom az illatát :)
6/6 anonim válasza:
A futó muskátli gyönyörű és még novemberben is virágzott egészen kora tavasztól. Én át is teleltetem őket már 3. éve ugyanazok a növényeim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!