Fuxtec fűkasza vélemények? Mik a tapasztalatok?
Pont ma nyiffant ki a drágalátos másfél éves Fuxtec.
A fogazott hajtórúdról lejöttek a fogak, a maradék tönkretette a hüvelyt, amiben tartózkodott (a kuplungnál lévő vége). Ahogy nézem a neten, 8-10 körül tudok venni egy fogazott rudat meg egy felsőrészt.
Na igen, csak nem azért vesz az ember új gépet, hogy állandóan pótalkatrészre költsön.
Piacon akarok hozzá venni pótlást, ott olcsóbb, és kb. ugyanaz a minőség, mint bebizonyosodott.
Pedig meg voltam győződve eddig, hogy ez a gép kibírja akár 5 hektár lenyírását is, akkor jó vásár lett volna. De eddig másfelet ha vágtam vele, ha mindent összeadok, kis részletekben.
Ez a nagyon vékony 7 bordás rúd már eleve gyanús volt, miután megvettem, mert már a vastag 9 bordásat is láttam korábban lenyalódni, a masszívabb Demon kaszán.
Egy rakás xar az egész márka, nézd csak a fizetett youtube hypeoloit.
csúcs fűkaszákra írnak 3LE-t azt csak kerül 60.000Ft ba Sthil-nél az fs460em tudja a 3LE-t az kerül 300.000Ft-ba.
Elég csak youtube-on megnézni, hogy az a fuxtec 3LE valójában olyan 1-1,5LE között van.
Sthilek a legjobb fűkaszák ez tény és olcsóbban kijösz egy fs260-al évekig, mint 4-5fuxtec hulladékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!