6000 négyzetméter kert gaztalanításának relatív egyenletes talajon, milyen eszközzel álljak neki?
2015. máj. 12. 14:59
11/14 anonim válasza:
Szerintem is az alternáló kasza a legjobb ötlet. Nyílt területen könnyebb vele dolgozni és sokkal gyorsabb, mint a vállra akasztós kasza.
A gyomirtó azért nem jó, mert a tiszta terület gyomosodni fog, a parlagfűvel sok gondod lesz. Meg a fák, szomszédok növényei károsodni fognak jó eséllyel, amiből megint csak balhé lesz.
Ha már megvan a lucernás, én csinálnák belőle annyi pénzt, ami legalábbis a fenntartás költségeit behozza. Tavasszal vegyél pár kiló magot, vesd felül, aztán add el a szárított lucernát, be is báláztathatod akár.
Ahol a bulizás lenne, ott azt a sarkot legyomirtózhatod és ősszel befüvesíted, ne szúrja a s.ggét a lucernatarló annak, aki lehuppan.
12/14 anonim válasza:
ha már azt mondod hogy nagy része lucerna meg egy pár szál valami. na keress a környéken olyat aki tart állatot szerintem ha ingyen oda adot neki még örülne is neki de ha kérsz valamicskét tán még akkor is belemennek és levágja magának meg el is hordja évente 4 alkalommal.
13/14 anonim válasza:
Add ki valakinek, akinek kecskéi, vagy birkái vannak. Ennek híján marad a homlokkasza. Tényleg pár óra alatt letolod vele.
14/14 anonim válasza:
Esetleg beszélsz valakivel, akinek van szárzúzós adaptere a traktoron, vagy veszel egy láda sört az ároknyíró útfenntartónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!