Kezdőoldal » Otthon » Kert » Gyomirtókhoz ért valaki itt?...

Gyomirtókhoz ért valaki itt? Medallon vs. Fozát

Figyelt kérdés

Nagymama a Medallont szokta meg, innen szoktuk rendelni:

[link]

Viszont ez már 15 ezer forint, és azon gondolkozom, hogy ez a Fozát szer, ami szinte féláron van, ugyanolyan hatásos-e:

[link]

2015. máj. 10. 19:44
 1/4 A kérdező kommentje:

Itt van még ez is:

[link]

2015. máj. 10. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik jó írtószer, a hatóanyag az ugyanaz (glifozát), én Glialka Star-t használok, annak is ugyanez a hatóanyaga,a fozát egy picit erősebb de nem jelentősen.
2015. máj. 10. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindegyikben 360 gramm/liter glifozátsav a hatóanyag, kivétel nélkül. A különbség legfeljebb a só formája, tehát hogy kálium só vagy izopropilamin só vagy hasonló. Egyesek szerint ez nem mindegy, de az teljesen biztos, hogy nagy különbség nincs köztük.

Ugyanezzel a hatóanyaggal kb. 20 féle van forgalomban.

Ja, meg a Medallon talán annyival különb a többinél, hogy felszívódást segítő meg tapadást fokozó adalék van benne, de hát ezt egy liternél 100 Ft-ból más módon is meg lehet oldani (némi Nonit meg egy marék pétisó), ennyivel nem ér többet szerintem, mint amennyivel drágább.

Én mindig a legolcsóbbat veszem a boltban éppen kapható 6-8 közül...

2015. máj. 10. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

nekem nem igazán jött be az olcsóbb pl Gladiátor , tettem én bele nitrogént meg nonitot, de öö gyorsaság szempontjából amúgy jobb vaolt mint a medallon de utána nem hajtott úgy vissza semmi mint a gladiátor után.

jó végüls nem nagy területet kezelek vele kb 2000nm így elegendő az egy liter és rászánom így a többet lehet ha több kéne már nem.

2015. máj. 11. 05:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!