Kezdőoldal » Otthon » Kert » Vettem a barátnőmnek egy...

Vettem a barátnőmnek egy szobai rózsabokrot, és elkezdett száradni, pár nap alatt sok levele lehullott, és a félig kinyílt virágok is elszáradtak:- (. Mi lehet az oka? Ablak előtt van, locsolva van.

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen bokrom,elszáradt mint a tied.Visszavágtam magához tért hozott egy virágot utána elszáradt megint.Nem tudom mi lehet az oka talán nem bírja a mi klímánkat.
2010. febr. 21. 20:48
 2/5 anonim ***** válasza:
sajnos ezek a szobai rózsák csak nevükben szobaiak, nem bírják a benti klímát szerintem. az lenne a legjobb, ha kiültetnétek, mert kint nagyon jól megmarad, bár most talán még hideg van hozzá.
2010. febr. 21. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom is az, hogy bármit elkövetek, nem maradnak meg! Kiültetni szerintem még hideg van, de talán egy próbát megér! Végülis mindegy mitől hal meg, ez meg egy esély lenne...
2010. febr. 21. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugodtan ültesd ki a kertbe vagy az erkélyre (nagyobb cserépbe vagy ládába) minél hamarabb! Most jön egy-két enyhe napunk, lesz ideje hozzászokni (ha még nem halt meg szegény) a kinti klímához, utána már jöhet fagy is, ki fog hajtani tavasszal.

Ezek a rózsák sajnos nem bírják a lakást, mielőbb ki kell ültetni a szabadba, különben elpusztulnak.

2010. febr. 21. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint, csak lemaradt a bátorítás: nekem már nyoilc ilyen kis rózsabokrom van az előkertünkben, szépen átteleltek most is. :=)
2010. febr. 21. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!