Vettem a barátnőmnek egy szobai rózsabokrot, és elkezdett száradni, pár nap alatt sok levele lehullott, és a félig kinyílt virágok is elszáradtak:- (. Mi lehet az oka? Ablak előtt van, locsolva van.
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 20:39
1/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen bokrom,elszáradt mint a tied.Visszavágtam magához tért hozott egy virágot utána elszáradt megint.Nem tudom mi lehet az oka talán nem bírja a mi klímánkat.
2/5 anonim válasza:
sajnos ezek a szobai rózsák csak nevükben szobaiak, nem bírják a benti klímát szerintem. az lenne a legjobb, ha kiültetnétek, mert kint nagyon jól megmarad, bár most talán még hideg van hozzá.
3/5 anonim válasza:
Az én tapasztalatom is az, hogy bármit elkövetek, nem maradnak meg! Kiültetni szerintem még hideg van, de talán egy próbát megér! Végülis mindegy mitől hal meg, ez meg egy esély lenne...
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan ültesd ki a kertbe vagy az erkélyre (nagyobb cserépbe vagy ládába) minél hamarabb! Most jön egy-két enyhe napunk, lesz ideje hozzászokni (ha még nem halt meg szegény) a kinti klímához, utána már jöhet fagy is, ki fog hajtani tavasszal.
Ezek a rózsák sajnos nem bírják a lakást, mielőbb ki kell ültetni a szabadba, különben elpusztulnak.
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint, csak lemaradt a bátorítás: nekem már nyoilc ilyen kis rózsabokrom van az előkertünkben, szépen átteleltek most is. :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!