Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért satnyul a nyíllevelem?

Miért satnyul a nyíllevelem?

Figyelt kérdés
Pár napja ültettem át, egyel nagyobb cserépbe. Az alsó levelek elkezdtek puhulni, sárgulni olyan satnyák. Nem öntöztem túl, nincs kitéve tűző napnak. Mi lehet a baj? Az ültetés viselhette meg?
2015. ápr. 22. 23:12
 1/2 boros gyevi milivoje válasza:
Szerintem a Nyíllevelet nem lehet túlöntözni, én térülök-fordulok, megöntözöm, és gyönyörűen fejlődik, nem feltétlen muszáj ablakba tenni, nálam a konyhapulton van, ahonnan 3 méterre van az ablak és hihetetlenül sok levelet hozott, mióta oda tettem. Ha van lehetőséged ültesd ki a kertbe, biztos helyre jön!
2015. ápr. 26. 12:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Panelba lakok sajnos. Levágtam az alsó csúnya leveleket, azóta még nem sárgultak el újabbak, szóval remélem csak az ültetés viselte meg egy picit. Viszont egy másik syngoniumomnak pár levele bepöndörödött, az mitől lehet szerinted?
2015. ápr. 26. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!