Jártas valaki fűmag kérdésben? Kérdés lent.
és melyik típust nézed ki?
Ez a kérdés nagyon ott van!XD
Én is kíváncsi vagyok, mi teljesíti ki ezeket az elvárásokat a csillagpázsiton (azaz a tarackon ) kívül...
Én ősszel füvesítettem, akkor jobb, kevesebb gyomnövény kel ki. Állítólag.
A fűmaggal együtt műtrágyát is szórtam ki. Gyönyörű, szép, sűrű, szinte gazmentes a fű.
Ahol a kutyáink nem taposták ki... :)
Ja, és tavaly a Tescóban vettünk gyorsan növő fűmagot. Trágyázás nélkül is villámgyorsan nőtt, valóban. De messze nem olyan szép, mint az a fűmag, amit kertészetben vettünk.
Érdemes ott tanácsot kérni.
A kutya útvonala meg fű- és gazmentes lesz. :)
Köszi utolsó!
Most jelenleg az udvar tele van lóherével, tapasztalatból és apukámtól is tudom, hogy sokkal jobban bírja a szárazságot mint a sima fű. Nyilván ezt is kell locsolni, de szárazságtűrőbb! Rengeteg fűmagkeverék van, csak be kell ütni a google-ba, hogy szárazságtűrő fűmagkeverék ......
Kutya kerten kint le van fárasztva, bent nem nagyon fut, ha napi 3 km-ert futok vele, akkor gyakorlatilag egész nap alszik. Ennyi a titka.
Sportgyep magot javaslok. Sokkal jobban bírják, mint az egyszerű gyepre szánt magok.
A kettő között van egy kis különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!