Kezdőoldal » Otthon » Kert » Straus fűkaszámat cserélném...

Straus fűkaszámat cserélném megbízhatatlanság, túlzott karbantartásigény, gyakori üzemképtelenség miatt erre a fűkaszára (link lejjebb) mi a véleményetek róla, használ valaki ilyet?

Figyelt kérdés
fuxtec.hu/index.php/component/virtuemart/fukasza/fuxtec-fx-ms152-motoros-fukasza-detail?Itemid=0

#Fűkaszák
2015. ápr. 16. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem Fuxtec van, azt ajánlották, az égvilágon semmi baj vele. Nem használom mondjuk sokat, de aki ajánlotta (munkatárs) már nagyon sokat használta, állítólag túl van a 80. tankoláson, a szöghajtás zsírzáson kívül mást nem kellett javítani rajta. Erős, 3 LE, lehet menni bármekkora dzsumbujba vele. Most készülök lecserélni az eredeti fejet, annyi hiba történt, hogy letört egy kis fül, ettől még jó, de legyen egy jó erős tartalék.
2015. ápr. 21. 09:07
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,én is a fuxi felé hajlottam,mégiscsak lehet kapni mindenfélét.Köszönöm még egyszer a válaszokat!
2015. ápr. 22. 17:04
 13/14 Riegler René válasza:
Vegyél egy használt stihl_t
2016. júl. 29. 06:32
 14/14 anonim válasza:
ha örök életedben kaszálsz egy kézivel anélkül hogy megkalapáld akkor ember vagy
2017. máj. 30. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!