Straus fűkaszámat cserélném megbízhatatlanság, túlzott karbantartásigény, gyakori üzemképtelenség miatt erre a fűkaszára (link lejjebb) mi a véleményetek róla, használ valaki ilyet?
Figyelt kérdés
fuxtec.hu/index.php/component/virtuemart/fukasza/fuxtec-fx-ms152-motoros-fukasza-detail?Itemid=0#Fűkaszák
2015. ápr. 16. 18:32
11/14 anonim válasza:
Nekem Fuxtec van, azt ajánlották, az égvilágon semmi baj vele. Nem használom mondjuk sokat, de aki ajánlotta (munkatárs) már nagyon sokat használta, állítólag túl van a 80. tankoláson, a szöghajtás zsírzáson kívül mást nem kellett javítani rajta. Erős, 3 LE, lehet menni bármekkora dzsumbujba vele. Most készülök lecserélni az eredeti fejet, annyi hiba történt, hogy letört egy kis fül, ettől még jó, de legyen egy jó erős tartalék.
12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm,én is a fuxi felé hajlottam,mégiscsak lehet kapni mindenfélét.Köszönöm még egyszer a válaszokat!
2015. ápr. 22. 17:04
13/14 Riegler René válasza:
Vegyél egy használt stihl_t
14/14 anonim válasza:
ha örök életedben kaszálsz egy kézivel anélkül hogy megkalapáld akkor ember vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!