Kezdőoldal » Otthon » Kert » Túl sok magot vettünk, de nem...

Túl sok magot vettünk, de nem tudtam eleget ásni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az úgy mennyire lenne jó, ha összekeverném az egészet, és a kert egy bizonyos részén fűnyírás után lyukakba szórnék a magokból, aztán hagynám.

Igazából erős gyomok nincsenek a kertben, van fű, csalán, pitypang, elvétve mezei növények és körülbelül ennyi. Ezek között könnyen felismerhetőek más növények.

2015. ápr. 13. 20:34
 1/6 A kérdező kommentje:

Vettünk vagy 50 féle vetőmagot konkrétan.

Szeretném idén elvetni viszont az összeset, kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Az az 1500 forint amennyiért vettem a csomagokat nem nagy összeg.

2015. ápr. 13. 20:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért is jó a dolog mert patakvölgyben vagyunk domb alján, szóval mindig jó nedves a föld. Szóval öntözés nélkül is ellenne a legtöbb növény.
2015. ápr. 13. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
1800 négyzetméteres a telek, ha néhány növényt elvadulva ott hagyunk szerintem úgy is hozna termést, tavaly pl a csalánból bújt ki egy paradicsom tő. Csak az a baj, hogy a fűnyírás így elmaradna, mivel lenyírnám a növényeket is.
2015. ápr. 13. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Jó lesz az jövőre is .
2015. ápr. 13. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Jövőre is kihajt ugyanúgy, legalább akkor nem kell majd újat venned. Megpróbálhatod elszórni, de szerintem kevesebb, mint a tizede fog kihajtani. Én bazsalikommal próbáltam meg egyszer, ott több ezer magból kb 30 volt az eredmény, a nedves talaj valamennyit javít a helyzeten nálad. A paradicsom az lazán kihajt előző évi magról, ne tévesszen meg, a többi növény nem ilyen. Tökkel, cukkinivel, ilyesmivel esetleg megpróbálkozhatsz, annak elég egy kapavágás.
2015. ápr. 14. 03:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Most végül összekevertem az egészet, és maglabdával fogunk vetni :)
2015. ápr. 14. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!