Vasutember kérdése:
Milyen füvet ajánlotok ami nem nő meg magasra?
Figyelt kérdés
be szeretnék füvesíteni a hegyen egy kis területet és olyan fűre gondoltam ami kb. max 5 centisre nő meg,hogy ne kelljen mindig füvet nyírni...2015. ápr. 13. 15:24
1/4 anonim válasza:
Dísznek szeretnéd, tehát csak szemet gyönyörködtető legyen, de soha senki nem fog rálépni, vagy járkálni is fognak rajta?
2/4 A kérdező kommentje:
járkálni fogunk rajta...
néztem a neten webáruházak oldalain,de azt pont nem tüntetik fel hogy milyen magasra nőnek
2015. ápr. 15. 14:11
3/4 anonim válasza:
Hát azt hiszem, hogy ilyen fűféle, amit szeretnél nem létezik. Akkor neked valami speciális gyepet kell telepítened. Ráadásul az alacsonyra nővő fajoknak sekélyen van a gyökere is, járkálással azokat a legkönnyebb kitaposni. Nekem "sport" magkeverékből kelt füvem van, de a hinta környékén meg a főbb járkálási irányokban meglátszik a csapásnyom :-)
4/4 A kérdező kommentje:
akkor marad a "hagyományos" fű meg a fűnyírózás :)
azért köszi
2015. ápr. 17. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!