Mennyire érdemes bambuszt ültetni? További lent.
Igazából mindent szeretnék tudni, tél álló-e, milyen fajtát vegyek, netről biztonságos-e, mennyit adjak érte. Meg a gondozása!? Olvastam egy gyulai úriemberről, akinek 2000 nm van bambusz ültetvénye, igaz nekem kevesebb a területem, de szeretnék hasonló botanikus kertet, bambuszból ill. ami mellette megmarad télen is. Kutyák mellé?
Minden infót, választ köszönök!
Igen, van télálló is. Sajnos árakat, beszerzési forrást nem tudok én úgy kaptam.
Olyan agresszív, hogy a gyökere mindent elfut, már az eredeti helyétől 25-30 méterre is kijön a nád. ( a szomszédhoz is átmászott, ami miatt állandóan mérgelődik, megjegyzem jogosan) Minden elől elszívja a tápanyagot és vizet, nem marad meg a közelében semmi. Elegem lett belőle, kivágattam 4 évvel ezelőtt, ami gyökeret lehetett azt kiástam, de még így is folyamatosan kihajt. Én már megbántam, soha többet nem akarok nádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!