Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mikor kell elovenni a viragokat?

Mikor kell elovenni a viragokat?

Figyelt kérdés
Osszel leraktam a pincebe pihenni a begoniakat es a muskatlikat.Mikor vegyem elo oket ahoz, hogy amikor ki kell rakni, mar szep zoldek legyenek?
2010. febr. 17. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Muskátlit március végén szoktam én , igaz akkor még vannak éjszakai fagyok de 0 vagy -1 nem árt a muskátlinak. Persze ha március végén még -10 van éjszaka akkor nem veszem elő.A többi növényt csak még később, szobanövényeket én csak ápr végén szoktam. Kaktuszaimat is ki szoktam március végén, pérsze ha nincs hó és éjjel nincs -10
2010. febr. 17. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Van 8 cserép muskátlim, én a lakásban világos helyre az ablakpárkányra tettem őket, ott teleltek, képzeld gyönyörűen zöldülnek hajtanak és egy még virágot is hoz szép rózsaszínt. Hozd fel őket a fényre meglásd már érzik a tavasz közeledtét.
2010. febr. 17. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Én március végén, április elején szoktam, maikor már éjszaka sincsenek fagyok.

Amúgy, ha világos meleg helyen vannak és rendszeresen kapnak vizet is, akkor persze, hogy zöldek maradnak és még virágoznak is egész télen. Ezen nincs mit csodálkozni.

Csak hát kinek van annyi helye, hogy azt a rengeteg muskátlit a lakásban tartsa?!

2010. febr. 17. 11:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Én március végén, április elején szoktam, amikor már éjszaka sincsenek fagyok.

Amúgy, ha világos meleg helyen vannak és rendszeresen kapnak vizet is, akkor persze, hogy zöldek maradnak és még virágoznak is egész télen. Ezen nincs mit csodálkozni.

Csak hát kinek van annyi helye, hogy azt a rengeteg muskátlit a lakásban tartsa?!

2010. febr. 17. 11:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon klassz lehet, hogy télen is virágzik az ablakban a muskátli. Csakhogy ezzel a nyári virágzást rontod, mert a muskátlinak is szüksége van "pihenőidőre" - ami nekünk az éjszaka, az neki a tél.
2010. febr. 20. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!