Elvirágzott a cserepes Jácintom, mit csináljak vele?
a virágait már lenyírtam és csak a zöld levelei maradtak...de már azok is úgy le vannak konyulva...olyan puhák...
olvastam, hogy kilehet ültetni, viszont én nagyon szeretném, hogy jövőre is cserépben virágozzon, mert bearanyozza a mindennapjaim :)
megoldható ez valahogy vagy mindenképp ki kell ültetni? és ha igen, akkor mikor kéne? hová? milyen számára az ideális hely?
a legjobb barátnőmtől kaptam, szóval számomra nagyon értékes! nem szeretném, hogy tönkre menjen...
előre is köszönöm a válaszokat! :)
a hagymáját tedd el.
azonkívül locsold,figyelj oda rá
Ültesd ki ,és erősödni fog.Jelöld meg hova tetted ,és ősszel
vedd ki,majd pihentesd.Decemberben tedd cserépbe ,és korán fog virágozni.Ha kint marad ott fog virágozni,évelő növény ez,nem fagy el .
Én nem mernék fogadni 5 forintba, hogy ha idén a cserepes szobai tartásban legyengült, akkor jövőre is virágozni fog cserépben. Esetleg nagy szerencsével 2-3 virág lesz egy száron. Kiültetve 5-6 virág is lehetne...
Ha cserepes jácintot akarsz, akkor vegyél ősszel olyan színes képpel ellátott zacskósat, amiben van 3 hagyma, azokat ültesd majd el, azokból szép virág lesz, mert fel vannak tuningolva, ugyanúgy, ahogy a mostani is fel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!