Kezdőoldal » Otthon » Kert » Csepegtető rendszer építése?

Csepegtető rendszer építése?

Figyelt kérdés

van már csövem kpe 20-as belsővel 26-os külsővel.

T és L idomok kellenének hogy össze tudja szerelni.

Honnan tudnám ezeket olcsón beszerezni kéne vagy 20-20 darab.

Gravitációs lesz egy ibc tartályból vagyis ha csak összedugós elemek az se baj mert nem lesz benne nagy nyomás. gondolom így olcsóbb ha csak illesztős. De nem találok sehol meg a helyi gazdaboltos is amit hozott illesztőst az kicsi csak 16 os

2015. márc. 12. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az említett cső rendes csepegtető? Annak gyanúsan vastag falú. Vagy csak sima cső, amit kifurkálsz?
2015. márc. 13. 21:32
 2/4 A kérdező kommentje:

hát mivel írtam hogy kpe cső így valószínű hogy nem rendes csepegtető cső. Régi állami gazdaságban van néhány sor almásunk abból szedtem fel igaz ritkán van furva de besűrítem és kész. Ez ingyen volt. nem pedig 40-60 forintos méteráron vettem meg a gyári csepegtetőt amiről azt mondják hogy amúgyse nagy szám mert 2-3 évente lehet cserélni.

Már láttam hasonló megoldást a youtubon is miután kitaláltam hogy ilyet akarok hát már megvalósították így tutira működik.

Ja és nekem kellett 1500 méter cső elég húzós lett volna megvenni ilyen áron. igaz több munka vn vele de csak egyszer kell megcsinálni aztán meg minden évben csak lefektetni.

2015. márc. 14. 16:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát annyira nem olcsó, de én nem találtam olcsóbb üzletet, igaz, nem KPE-cuccokat rendeltem, hanem rendes csepegtetőket.

[link]

Ennél olcsóbbat legfeljebb használtan tudsz venni, ha nézegeted a hirdetési oldalakat.

2015. márc. 14. 18:04
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2015. márc. 15. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!