Balkonba való növények? (lent)
Figyelt kérdés
Milyen futó növényeket ajánlotok keleti fekvésű erkélyre, ami nem túl igényes, és szép, dús virágokat ad? A muskátli kilőve. Lehet évelő is.2015. márc. 9. 20:09
1/7 anonim válasza:
Hat nekunk olyan futonoveny van,ismerosomtol kaptuk aminek nincs viraga,de szep üdezolda levele. Keress ra neten hogy futonovenyek nemntudok jobb otletet nem kuldhetem at az enyemet postan sorry :(
4/7 A kérdező kommentje:
Nem FELfutnia kell valahova.
2015. márc. 10. 17:04
5/7 anonim válasza:
Hát akkor mit szeretnél?
A futónövény attól futó, hogy FELfut valamire.
Ami nem felfut, az talajtakaró (oldalra fut) vagy ámpolna növény (lefelé csüng).
6/7 A kérdező kommentje:
Mivel sosem foglalkoztam se komolyabban, sem máshogy növényekkel, ezért nem vagyok tisztában az ilyen, számomra új fogalmakkal, mint pl ámpolna növény... Nekem a futó az, amikor nem "ágaskodik", hanem lóg, csüng, azaz fut. Bocs a hülye megfogalmazásért, máshogy nem tudtam.
2015. márc. 10. 23:06
7/7 anonim válasza:
Petúnia jó pl.
Nem kísértem figyelemmel, de ha még nem emelted ki a kérdést, tedd meg, vagy kérdezd újra, mert a fogalmi zavar miatt nem kaptál jó válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!