Szeretnék konyhakertet, de nem tudom hogyan kezdjek nek, melyik növény melyikkel jön ki jól, mikor kell ültetni, mi után?
Hát igen, internethozzáféréssel nem rendelkeztek a kártevők, ezért is nem olvasták, hogy félniük kellene egyes növényektől. :)
Mit értesz azon, hogy könnyebb préda után néztek? A hagymalégy inkább krumplit evett, vagy szalonnát, vagy mi? Ha egyszer megtalálja a hagymát, akkor nem fogja feltételezni, hogy 200 m-rel odébb talál a szomszédnál répátlan hagymát, hanem leszáll a répa mellé, és lerakja a petéit a hagymára.
Nem vonom kétségbe, hogy nem volt nálad hagymalégy, de olyan 15-20 évvel ezelőttig felénk is teljesen ismeretlen állat volt, pedig senki nem ültette répás társításban a hagymát. Egyszerűen nem voltak a vidéken hagymalegyek.
A répalegyet nem említetted, csak azért tettem hozzá, mert még azt is rendszeresen szokták emlegetni ezzel a társítással kapcsolatban, ezt akartam megelőzni.
Ahhoz képest, hogy 19 évig kertészkedtél, nagyon sok téves információt szoktál megosztani itt, gyakorlatilag jó, ha a válaszaid fele kifogástalan.
Köszi de ezt a részèt is tudom. de van azért egy korlàtozási száma a vegyszerek használatának. Meg mikor végigtekerek a falun és majd kiveri a szemem annyi van akkor nincs miröl beszélnem
Hiába a sok védekezés 7gyis megtalálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!