Melyik paradicsom típus a legfinomabb?
"sózás nélkül sós"
Ilyenem még nem volt, pedig én is termesztek kb két tucatnyit...
Szerintem neked olyan kell, aminek magas a savtartalma és alacsony a cukortartalma.
Én inkább a harmonikus ízűeket gyűjtöm:
Magas sav és magas (brix) cukortartalom és olyan finom, hogy gyümölcsként eszem.
én viszont ettem már :) és én inkább szeretem a sós, és nem szeretem, ha édes :)
a teszkóban kapható fürtös paradicsom szokott ilyen lenni, de cba-ban is vettem már olyat, ami egy szál kenyérrel olyan ízletes volt, mintha egy jól megpakolt hamburgert ettem volna :)
Igen!
Én is koktélt szoktam termeszteni,de nem tudom a nevét,úgy kaptam. Az tényleg olyan,mint ha sós lenne. Hátránya,hogy zölden nem finom a savanyúságba. Az biztos,hogy valami közepesnagyságú fürtös,folyós,felmegy majd'2méterre is. Azt tudom,hogy az a fajta fürtös,ami nagyon apró,és tenyérnyire szétterül a fürtje,az nem jó,sem a sárga,és a körte alakú sem...egyiket sem ültetek többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!