Használhatok 30-as tojástálcát magok vetésére vagy szét fog ázni idő előtt?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 16:36
1/3 anonim válasza:
Egy-két hónapig tudod használni, DE feltétlen kell alá egy tálca, mert ha nedves, nem mozgatható (szakadozik), nem jó, ha túl vizesen tartod (a növényeknek), és elöször gombaölö szerrel kell felszivatni, mert nem steril. Viszont a kis palántákat ezzel együtt ki lehet ültetni, ha alul felszakitod ültetés elött.
2/3 titak válasza:
Én, már próbáltam, de nekem az nem jött be.
Szét nem ázott, inkább a táptalaj lett benne kevés. Vetéskor még úgy tűnt, hogy jó sok, de idővel összeesett, oszt alig maradt valami a palánták alatt. Satnya, megnyúlt vacak lett mind.
3/3 anonim válasza:
Nekem pozitív tapasztalatom van.Valamilyen virágmagot vetettem bele és a palántákkal együtt tettem földbe.Nem volt vele semmilyen gondom.Egy tálcát tényleg célszerű alátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!