Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen növényt ajánlanátok,...

Milyen növényt ajánlanátok, egy nagy terület lekerítéséhez?

Figyelt kérdés
A lényeg, a teleknek olyan övezeti besorolása van, hogy nem keríthető le, ezért szereték sövénykerítést csinálni. Melyik növényt ajánlanátok? A lényeg, hogy gyorsan nőjön, jól zárjon, az sem baj, ha terjedelmes lesz és szabályosnak sem kell lennie. Kérlek ne azt kérdezzétek, hogy miért nem keríthető le még vadhálóval sem... ezen már túl vagyok. Növényt lehet, semmi mást. Köszönöm a válaszokat.

2015. febr. 5. 10:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

olyan szépeket ajánlottatok, hogy úgy döntöttem, vegyesen fogom ezeket ültetni, olyan 10-10 méteres szakaszokban, mert akkor még szebben fog mutatni, ha egyszer az egyik, egyszer a másik virágzik)) vágni nem fogom őket, nekem direkt tetszik, ha elburjánzik ill. hely is van..

köszönöm mindenkinek a segítséget.

2015. febr. 5. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha annyira nem fontos az esztétikum, javasolnám a mogyorót. Olcsó, (akár magról is vethető) kettős hasznosítású, rendkívül igénytelen, jó porfogó, és 5-6 m magasra is megnő.
2015. febr. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!