Mi az oka ha a láncfűrész alapjáraton leáll?
Ha még garanciális vidd vissza ahol vetted, ha már nem lehet vidd el szerelőhöz jobban jársz.
De én azért megnézném hogy a gyertyák rendben vannak-e valahogy engedd ki belőle a benzint és nézd meg nem-e koszos mert lehet elvan dugulva valahol a cső és csak nagyobb szívás hatására jut kellő üzem anyag az égéstérbe.
Hát mondjuk nem kap elég benzint. Utána kellene állítani.
Lehet egy részleges dugulás is, erre akkor kell gondolni, ha az állítgatással nem érsz el semmit.
A benzin rendszernél hamarabb tömődik el a légszűrője - forgáccsal, fűrészporral.
Ha filces a légszűrő, akkor porszívózd ki alaposan az is sokat segít.
Aztán ha olyan boltban jársz, vegyél egy új légszűrő filcet.
Ha gázt húzva rendesen megy, akkor szerintem valószínűtlen a kevés levegő. Akkor a gázt meghúzva még hamarabb le kellene állni.
Inkább az alapjárat el lehet állítódva vagy dugulva, a másik szelep viszont rendesen átjárható (amit a H-val lehet szabályozni).
Légszűrővel nincs gond,minden használat után tisztítom.Valami dugulásra gondolok én is vagy alapjárat állításra bár még az alapjárati csavaron nem próbáltam állítani,nincs,hozzá szerszámom,
mert a H és L állítását nem lehet sima csavarhúzóval megoldani.Kaptam olyan infót is hogy nézzem meg a szívótorkot nem e koszos,de annyira nem értek hozzá,hogy szétszedjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!