Hogyan gondozzam a törpetózsámat?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete vettünk egy törperózsát, azóta szorgosan locsolgatom, nem túlzottan, ne is rohadjon ki. Az ablakban van, kap fényt, de amikor szellőztetünk arrébb viszem, ne fázzon. Most mégis az összes levelét ledobta és száradnak el a még kinyílatlan bimbói is. Mit csinálok rosszul? (Látszik, nem vagyok valami növényszakértő, általában megölöm őket, kiszárítom, kirohasztom, de ezt most tényleg eltökéltem, hogy szépen gondozni fogom)2014. nov. 2. 10:24
1/3 anonim válasza:
Én is mindig így jártam velük....aztán egyszer tavasszal amikor kaptam kiültettem a fenébe. Noh azóta is nagyon szép így mindig kiültetem amikor kapok mert bent csak tönkre megy
2/3 anonim válasza:
Hát igen, azt csinálod rosszul, hogy szobában tartod. Ez nem szobanövény.
Ültesd ki a kertbe, vagy legalábbis nagy cserépbe az erkélyre, és jól fogja érezni magát.
Most ez kicsit nehéz lehet, mert a szobai tartás miatt nem készült fel a telelésre, de takarással nem lesz gond.
3/3 anonim válasza:
Amúgy a legfagytűrőbb rózsák közé tartozik, van a kertben nálam legalább 8 színű, még soha nem fagyott el egy sem. (A nagy rózsákkal ellentétben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!