Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik a fontos kerti szerszámok?

Melyik a fontos kerti szerszámok?

Figyelt kérdés

2014. okt. 22. 16:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ásó kapa ,gereblye,lomb söprű.ültető fa ,villás kapa ,kalapács ,ültetésnél sorvezető madzag,vasvella .
2014. okt. 22. 17:48
 2/5 hell-ikon ***** válasza:
88%

Nekem a metszőolló úgymond a bibliám. Lassan már nem tudok nélküle kimenni a kertbe, mindig van valami amire kell. (Bár ebben a szomszédom a főludas, mert nem győzöm az elhanyagolt kertjéből átnövő hülyeségeket levágni és ha ez még nem lenne elég, folyamat a kerítés közvetlen közelébe telepíti a kis gyümölcsfáit, hogy ne lássák a szeméthalmot amit összehordott a telkén. A vadszőlője, ami a kerítés mellett van közvetlenül, pl. lazán felnő a kerítéstől kb. 4 m-re ültetett birsalmafám koronájára).

Fontos adni itt is a minőségre, mert egy jó olló nemcsak 1 vagy alig több szezonra készül. Személy szerint én nagyanyám Kunde metszőollóját használom, amit előttem még apám használt. Szóval az olló idősebb, mint én és még mindig tökéletesen működik.

Akár vegyszermentesen tervezed a kerted, akár nem, egy permetező is jól jön bármikor.

2014. okt. 22. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Először azt írd meg, hogy milyen kertre gondolsz? Zöldségeskertre, vagy díszkertre? Zöldségeskertben azért nem a legszükségesebb dolog egy lombseprő, díszkertben, gyepen igen.

A gereblyét sem mondanám feltétlenül fontosnak, én egyharmad hektáron kertészkedem, de a gereblyét nem minden évben veszem elő.

Előző: nyugodtan jelentsd fel a jegyzőnél a kedves szomszédodat. Van egy határ, ami fölött már nem éri meg csendben bosszankodni a barom szomszéd miatt.

Nagy valószínűséggel nálatok sem szabad fát ültetni a kerítés mellé, ezt is a jegyző tudja megmondani.

2014. okt. 23. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
kés, balta, fűrész
2014. okt. 23. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Fűnyíró és a bogrács.
2014. nov. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!