Kezdőoldal » Otthon » Kert » Gyümölcsfát hogyan lehet...

Gyümölcsfát hogyan lehet személyautóval szállítani?

Figyelt kérdés
Konténeres lenne, 150-180 cm magas de nem tudom, hogy ebbe a konténer is bele van-e mérve. A hátsó sorban 3 gyerekülés van, és valószínűleg ülni is fognak bennük. Csomagtartó nincs és nem is szerelhető az autóra. Nem kombi.
2014. okt. 15. 10:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem sehogy . /után futóval /
2014. okt. 15. 10:19
 2/12 anonim ***** válasza:
Csomagtartóból hátrafelé kilóghat, köcc a végire vakami piros rongyot. A csomagtartó tetejit meg pókkal rögzíted.
2014. okt. 15. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
darabokban.
2014. okt. 15. 10:39
 4/12 anonim ***** válasza:
2 es elvileg lehet,de szabályosan hány centi lóghat ki .
2014. okt. 15. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha a vödörje átfér a hátsó üléssor támlája és a plafon között, akkor felnyitott hátsó csomagtérajtón (már ha van olyan) becsúsztatjátok, és hátrahajtott anyósülésre teszitek. A hátsó ajtó vagy lecsukható, ha befér, de ha hosszú a fa, akkor ki kell vmivel támasztani, hogy ne csukódjon rá a menetszéltől (vagy ráfeszíteni a fára és hozzákötni), és a fa kilóg egy kicsit hátra. Ha ülnek hátul, akkor valaki kézzel foghatja is a fatörzset, hogy ne ugráljon. Ha nem fér az anyósülésre, akkor csak a csomagtartóból lóg ki hátra, a vödör súlya ott tartja, de nem árt kikötni valahogy. Nyugodtan kilóghat hátra, csak ilyenkor rá kell kötni egy jól látható piros rongyot, és félreeső utcákban nem száguldozni vele. Ennyit elnéznek.
2014. okt. 16. 06:38
 6/12 anonim ***** válasza:

A KRESZ szerint nem lóghat ki semmi a kocsiból, pontosabban úgy van megfogalmazva, hogy a rakomány nem gátolhatja az ajtók bezárását. (Magyarul, nem lehet nyitva semelyik, a hátsó (csomagtér) sem.)

Mondjuk, nem hallottam még olyan esetről, hogy ezért megbüntettek volna valakit...

Ha nem fér be a kocsiba, hát nem fér be, bár a Harry Potter című szakirodalomban olvastam ilyesmiről, hogy kis helyre befért egy nagy tárgy.

Kérni kell valakitől egy olyan járgányt, amibe befér, ill. van csomagtartója vagy utánfutója.

2014. okt. 16. 16:50
 7/12 A kérdező kommentje:
Hm, és ha az anyósüléshez tenném lábhoz, és a jobb első ablakon kilógna a törzse (viszonylag függőlegesen)? Akkor nem gátolja az ajtó becsukását... megbüntetnének érte?
2014. okt. 17. 14:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Akkor meg azért, mert a rakomány nem gátolhatja a szabad kilátást. :)

Bár ez is szerintem elméleti dolog, ha nem valami olyan rendőrt fogsz ki, aki morcos, mert este nem jött össze az asszonnyal, akkor az nem büntet.

De azért jobb lenne az első ülést előre húzni, és mögé állítani a fát, amit valaki tartana. Csak nem mehetsz gyorsan, mert a menetszél leviszi az ágakat. (A leveleket garantáltan.)

2014. okt. 18. 11:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Hm, akkor nekem kéne tartanom, és a gyereket ültetni előre, máskülönben félő, hogy nagyobb kár is esik, mint amit a menetszél okoz.

Na, majd ha meglesz a fa, kirpóbáljuk a lehetőségeket.

2014. okt. 18. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:

5ajtós vagy sedan?

Az anyósülést hátrahúzod, hátradöntöd,

a cserepével előre berakod a csemetét vagy hátulról (csomagtartóból) vagy a vezetőülés mögüli ajtón.

Kicsit tud hajolni, begyömöszölöd, hogy a plafonra simuljon a felső része, az anyósülést visszaállítod...

2014. okt. 19. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!