Gyümölcsfát hogyan lehet személyautóval szállítani?
A KRESZ szerint nem lóghat ki semmi a kocsiból, pontosabban úgy van megfogalmazva, hogy a rakomány nem gátolhatja az ajtók bezárását. (Magyarul, nem lehet nyitva semelyik, a hátsó (csomagtér) sem.)
Mondjuk, nem hallottam még olyan esetről, hogy ezért megbüntettek volna valakit...
Ha nem fér be a kocsiba, hát nem fér be, bár a Harry Potter című szakirodalomban olvastam ilyesmiről, hogy kis helyre befért egy nagy tárgy.
Kérni kell valakitől egy olyan járgányt, amibe befér, ill. van csomagtartója vagy utánfutója.
Akkor meg azért, mert a rakomány nem gátolhatja a szabad kilátást. :)
Bár ez is szerintem elméleti dolog, ha nem valami olyan rendőrt fogsz ki, aki morcos, mert este nem jött össze az asszonnyal, akkor az nem büntet.
De azért jobb lenne az első ülést előre húzni, és mögé állítani a fát, amit valaki tartana. Csak nem mehetsz gyorsan, mert a menetszél leviszi az ágakat. (A leveleket garantáltan.)
Hm, akkor nekem kéne tartanom, és a gyereket ültetni előre, máskülönben félő, hogy nagyobb kár is esik, mint amit a menetszél okoz.
Na, majd ha meglesz a fa, kirpóbáljuk a lehetőségeket.
5ajtós vagy sedan?
Az anyósülést hátrahúzod, hátradöntöd,
a cserepével előre berakod a csemetét vagy hátulról (csomagtartóból) vagy a vezetőülés mögüli ajtón.
Kicsit tud hajolni, begyömöszölöd, hogy a plafonra simuljon a felső része, az anyósülést visszaállítod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!