Kezdőoldal » Otthon » Kert » OBI-ban milyen gyümölcsfák...

OBI-ban milyen gyümölcsfák lesznek csütörtöktől?

Figyelt kérdés

Azt láttam az újságban hogy szilva, alma, stb, de ezen belül milyen fajták várhatók?

Hamar el szoktak fogyni jó lenne korán menni, de azért utána néznék a fajtáknak mielőtt megveszem.

2014. okt. 14. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Az eladók is csak akkor tudják meg, amikor odaér a szállítmány.

Ha messzire kell autóznod, akkor keress valakit, aki megy oda, írasd össze a listát, nézz utána, és úgy menj venni.

De különben az esetek legnagyobb részében egészen közönséges, általánosan kapható fajtákat árulnak.

Tehát ha egy-két faiskola ismertetőjét feltöltöd tabletre vagy egyéb hordozható eszközre, vagy egyszerűen csak kinyomtatod, akkor a legtöbb fajtáról könnyen tudsz információt szerezni.

Igaz, az ismertetők általában nem tartalmazzák a fajták hátrányos tulajdonságait, csak az előnyöseket.

Ha csak nyomtatni tudsz, akkor némi általános információ pl. itt van:

[link]

2014. okt. 16. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Ma voltam, de nem voltam elégedett a választékkal.

A fák mellé kirakott ismertetőn sok fajta volt felsorolva leírással, de kajsziból pl. csak sima Magyar kajszi volt.

Cseresznyéből szintén csak kétféle volt.

Valószínű inkább megveszem rendes faiskolában néhány száz Ft-al többért.

2014. okt. 16. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Többször szoktak hozni, később még mások is lesznek.
2014. okt. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!