Citromfám egyre több bimbot hozott, demikor ki bontja el is dobja. Egézségesnek tünik. Nyáron szépen fejlödöttm kint akertben. Kb 50cm magas pici gyümölcsét beérlelte. Jelenleg keleti oldalon 19-20 fokos melegben teleltem. Miért dobja el a virágait?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 18:24
1/5 anonim válasza:
Lehet nem szereti a helyet, ahová tetted!De ez csak egy tipp volt!
Egyébként én is venni akarok majd!:)Remélem megmarad!:D
20L
3/5 anonim válasza:
Azért, mert télen sok neki a 19-20 C-fok. Vegetatív időszakát éli a növény, 10 C-fok alatt tanácsos átteleltetni.
Nem beteg, csak eltolódott a biológiai órája.
4/5 anonim válasza:
Én is megjártam, hogy túl "melegben" teleltettem a novényeim, nekem is ledobták a leveleket. Tedd fűtetlen folyosóra, vagy kevésbé meleg helyre.
5/5 anonim válasza:
de most óvatosan vigyed át hűvösbe.Mert csóri növény sokkot kap(nem vicc).És évekig nem hoz virágot meg termést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!