Elültethetem ilyen helyre a csodatölcsért?
Estike, kosárka, csodatölcsér, meg annyi neve van még:
ha most elültetem a magokat, lesz belőle valami? Olyan helyen vannak, ahol tavasszal nárciszok, meg gyöngyvirágok vannak. Amikor azok elszáradnak, utána szoktam a magokat elültetni. De úgy veszem észre, hogy akkor már késő, hiába írják, hogy május végén kell ültetni :)
Tud majd attól fejlődni a mag, hogy a nárcisz hagymája ott van, aztán a fejlett virág árnyékolja? :)
Május végén?? Hát, ez egy ilyen oldal...
Más baromságokat is olvastam már rajta.
Most is el lehet tenni őket, de a további gyomtalanítást megnehezíti, ha kerülgetni kell őket. Jobb ötletnek tartom egy-két hónap múlva, vagy március közepén.
több helyen is olvastam, hogy ilyenkor szokták. Másoknál meg már szinte akkor virágzik :D
Márciusban szeretném én is, de az a része a kertnek akkor tele van nárcisszal, meg ilyesmikkel és nincs hely ültetni.
De már gondoltam rá, hogy kiszedem a nárciszhagymákat, csak akkor családi háború lenne :))
Azért olvastad több helyen, mert ezeken az oldalakon nem értenek hozzá. Csak a szöveget lenyúlták egy olyan oldalról, ahol rosszul szerepelt, és nem tudták megítélni, hogy ez mennyire helyes vagy helytelen.
Olyan össze-vissza lévő nárciszról van szó? Most még át lehet ültetni a hagymásokat, de már sietni kell velük, mert kezdenek gyökeresedni.
Ha fél méterenkénti sorokban lennének, akkor közéjük nyugodtan lehetne bármilyen virágot ültetni, ami később nő nagyra.
Azért nem értem, hogy ha tavasszal nem lehet közéjük ültetni semmit, akkor most miért lehetne. Az össze-vissza lévők között is kell gyomlálni, gondolom, és akkor már közéjük lehetne rakni a magokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!