Judit0809 kérdése:
Hogyan tudnám megmenteni? Kaptam ajándékba egy nagy bokor citrom muskátlit! Sajnos hiába locsoltam elszáradt szinte már az összes levele! Hogyan tudnám megmenteni?
Figyelt kérdés
Azt javasolták hogy próbáljam meg a zöld részét levágni vízbe rakni és majd gyökeret hajt! Ez így van? Lehet nagy baromság de ha a száraz részeit vágom le és folyamatosan locsolom nem hajt új levél?2014. szept. 17. 13:14
1/4 anonim válasza:
Dugványozással szaporítható:
2/4 anonim válasza:
Szerintem túlöntözted! Ha a száradt leveleket levágod, és nincs levél ami párologtasson miért akarod folyamatosan locsolni?
Átültetném, és kéthetente locsolnám csak, míg ki nem hajt.
Ha nagyon ki van rothadva, akkor sajnos menthetetlen.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akitől kaptam azt mondta h napi kétszer kell locsolni! valószínű ez volt a probléma!
2014. szept. 18. 21:34
4/4 anonim válasza:
Hát, valószínűleg nála valami forró napsütötte erkélyen volt, nálad meg valami konszolidáltabb, kedvezőbb helyen, ahol nem lett volna szükség olyan intenzív öntözésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!