Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mit lehet még ilyenkor vetni?

Mit lehet még ilyenkor vetni?

Figyelt kérdés
Most jutottam telekhez. Vetnék még ha lehetne, bármit, amit csak lehet, az is jó ha csak koratavaszra terem. Ja és a földet felássam moost rendesen előtte?

2014. szept. 13. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek #10-essel. A gyk tele van tavasszal olyan kérdésekkel, hogy "Hogyan kell vegyszermentes biogazdálkodást folytatni a kiskertemben?", amelyeket aztán május-júniustól meg a "Szárad-fonnyad-barnul-tetvesedik a növényeim levele, mit tegyek?" típusú kérdések dömpingje szokta felváltani. Kábé 10 biogazdálkodóból 9 aztán a piacról vásárolja össze a szükséges zöldséget, mert a termés jó része kirohad-kiszárad a kertjében.
2014. szept. 16. 15:17
 12/12 A kérdező kommentje:

re #10 és #11

Igen, tudom a dolog hátulütőit. Mégis így szeretném megpróbálni. :) És nem riaszt semmi. Ha riasztana, eleve bele se fognék ilyenbe.

Napraforgó olajat meg nem használok. Ki tudja, lehet h ezért? :-) Sajnos elég érzékeny vagyok a különféle adalékokra, amire meg nem, azt tudatosan kerülöm.

Mindenesetre egy próbát megér sztem. Tavaly egyszer már ehy kissebb területen megpróbáltam ilyet, nem sokat flancoltam, leszedtem a felső fű meg akármi réteget, mint a gyepkockékat, aztán felástam jó egy ásónyom mélyen (a földet kiszedtem), utána az egész aljára visszaraktam a "gyepkockákat", fejjel lefelé, utána ráment a kiásott föld. Egészen minimális gyom nőtt vissza.

De azért kösz a válaszokat! (mondjuk persze nem egy hektárt tervezek így felásni. :)

2014. szept. 22. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!