Kezdőoldal » Otthon » Kert » MTD Láncfűrész vélemény?

MTD Láncfűrész vélemény?

Figyelt kérdés
Láncfűrész vásárlásra került a sor és kicsit tudatlan vagyok ezen a téren! Mi a véleményetek az MTD-ről mint márkáról és mint láncfűrészről? Vagy esetleg valami márkát és típust tudtok ajánlani kb.40e forintig? Felhasználása itthon a hozott tűzifa vágása vagy ha úgy adódik egyéb kerti munka. Használtan megéri megvenni? Üdv, előre is köszönöm a válaszokat.

2014. aug. 30. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt is sokan írták már, hogy 2-3 év után tönkrement.

Arra megfelel, hogy ha kivágsz 1-2 fát a kertben, vagy kicserélsz pár szőlőoszlopot, akkor a régit összedarabolod a tűzre. De komoly használatra nem való.

Kb. 1-2 billenős IFA-rakomány fát tudsz vele összevágni, aztán kampec.

Használtan ugye még ennyit sem bír.

Ha rönkben akarod hozatni a fát és összevágni minden évben, akkor 100 E alatt ne gondolkozz a fűrészeken. Használt márkás gépen gondolkodhatsz, de amit 40-ért odaadnak, azt kerüld el, az már szintén csak hobbicélokra való.

2014. aug. 30. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vettem MTD láncfűrészt, már vagy 6 éve. Az első nap tönkrement, mivel a láncfeszítő műanyagból volt (egy cseresznyefát szerettem volna kivágni). Azóta Stihl van, de olyat sajnos nem kapsz 40 000-ért.
2014. aug. 30. 19:16
 3/5 dirtboy ***** válasza:
50-60kozt kapsz 40ccm oleo-mac fűrészt,az már használható tartósabb fűrész fajta
2014. aug. 30. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
A márka jó, de ezekre a kis fűrészeire a gyártó is azt írja, hogy otthoni célra, kisebb munkákra. Egy kocsi fa nem kisebb munka.
2014. aug. 30. 22:48
 5/5 anonim válasza:
Inkább kerüld el, feltéve hogy nem akarsz agyvérzést kapni. Fél év alatt 3-szor volt szervizben, de még mindig nem indul el.
2014. szept. 9. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!