Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szeptembertől háziasszonnyá...

Szeptembertől háziasszonnyá válok. Eddig is együtt laktunk a barátommal, de albiban lakótársakkal. Szeretnék mindenféle tanácsot kérni, hogy az új kertes házban ahol ketten leszünk mit és hogyan csináljak?

Figyelt kérdés

Bármi ami eszetekbe jut jöhet.mindketten dolgozunk és van egy kiskutyànk.

Olyan dolgok érdekelnek perpill a legjobban,hogy mit kell vetni ősszel.

Kicsit ecebóca a kérdés,de nem tudom honnan fogjam meg a dolog végét.

2014. aug. 24. 17:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudom,de nem akartam,hogy kárba menjen a paradicsom és szeretjük mi a lecsót:-)
2014. aug. 24. 17:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Ha nem tudom mit éri meg hogyan keressek rá?pl.itt a rengeteg paprika,na az már biztos h nem éri meg ennyit ültetni.de pl.két emberre miből mennyi elég?
2014. aug. 24. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
32%
Hát ha magad is megadtad a választ, akkor minek kérdezel? A kertet lehet szépen tartani művelés nélkül is, ha rendszeresen fűnyíróztok rajta. Lehet kialakítani szalonnasütő helyet, lehet venni oda egy kerti hintát, fel lehet állítani egy sátrat, ahol a vendégeket le lehet ültetni és nem süt rájuk a nap közvetlen. Ősszel, amikor lehullanak a levelek, lehet metszeni a fákat, úgy, hogy a központi vastagabb ágakat meghagyjátok, és a többi kiágazásokat lemetszitek róla. Fel lehet ásni ősszel a kertet, hogy az új tavaszi veteménynek már előre elkészített legyen a hely. De nézz be ide, itt sok sok mindent leírnak, mit, mikor és hogyan lehet csinálni: [link]
2014. aug. 24. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire komolyan akarsz gazdálkodni és még el is tudod adni, amit megtermelsz, akkor nem csak itt a gyk-n érdemes tájékozódni, tele van a net kertészkedési ötletekkel, egyszerűen beírod a google-be, hogy őszi vetés és máris kidobja, hogy mit tudsz ilyenkor is termeszteni. A helybeli gazdákat is megkérdezheted, mindenki szívesen elmeséli, hogy hogyan szokta csinálni, vannak saját trükkjeik, én is legtöbbször helybeliektől kérdeztem ezeket, de már évek óta nem foglalkozom vele.
2014. aug. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!