Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért nem hoz termést a...

Miért nem hoz termést a cseresznyefánk?

Figyelt kérdés
Üdv! Van egy szép kb. 7 éves cseresznyefácskánk. Szép egészséges fa de nem hoz normális termést, csak a sok virágból néhány ványadt szemet tud megérlelni de azok is idő előtt lehullanak. Mi lehet a baj?? Köszi.
2010. jan. 13. 22:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jó hogy írod, hogy virágozni azért szokott. Ezek szerint úgy jártál mint én a körtefával. Gyönyörűen virágzott, de a termés nem alakult ki vagy elszáradt. Azután megtudtam, hogy nincs beporzója, és hiába volt másik körtefa, de nem egyidőben virágoztak. Tehát olyan porzót ültess, ami vele közel azonos időben virágzik.
2010. jan. 17. 15:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Egy előző válaszoló már meggyanusította a moníliát, ha a néhány megmaradó terméssel is baj van akkor én komolyan venném a betegség lehetőségét, szakemberhez fordulnék, vagy tavasszal fényképezgetés után újra jelentkeznék itt...
2010. jan. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!