Mikor virít már el a páfrányfenyő?
Itt az áll hogy hogy a termése akkor áraszt szagot, amikor az a földre lehullik, és szétnyílik.
Hogy meddig hoz termést azt nem tudom. De talán jobb lenne jelezni a problémát az önkormányzatnak vagy a park fenntartóknak, hátha kivágják, vagy jobban oda figyelnek a termések eltakarítására.
Hol van ez a páfrányfenyő?
A virágát nem olvastam, hogy büdös lenne, a termése meg késő ősszel bűzlik, amikor a hideg miatt nem terjednek úgy a szagok...
én csak parkban tudok termős páfrányfenyőről.
Hamarosan kimegyek megnézni (szagolni).
Van Pesten is a "belvárosban" valahol, de oda csak porzós fákat telepítettek...
már pedig, ha téged zavar a közterület fájának szaga, akkor az lehet hogy birtokvédelmi ügy.
menj be a jegyzőhöz és panaszkodj nála.
Hol laksz?
Ha egy ember miatt nem is, de mivel panel nem te vagy az egyetlen lakó. Gyanítom a többieket is épp úgy zavarja.
Beszéljetek a közös képviselővel hogy ő menjen be az önkormányzathoz, de ha kell minden lakó egyenként menjen be, vagy írjon levelet. Biztosan történik valami.
Igen elvileg közterületre csak porzóst szokás ültetni, de fiatal csemeténél ez szinte megállapíthatatlan hogy porzós vagy termős, viszont miután kiültetik a kutya nem foglalkozik vele. Valószínűleg nem is tudják hogy elcseszték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!